کد خبر:619
پ
 سؤال و جواب‌های خبرنگاران و حجت‌الاسلام مقیسه در نشست خبری او:

امام‌جمعه سبزوار: در دسترس مردم هستم

بیهق اندیشه/ خبرنگار سلام‌سربدار درباره حضور امام‌جمعه و نقش او در حل بحران‌ها مانند کم‌بود روغن، و نیز موضع‌گیری او در خصوص مسأله حقوق کارگران شهرداری پرسید.  امام‌جمعه: کارگران شهرداری چندبار به دفتر من آمدند و به خود آقای شهردار هم تذکر داده‌ایم. منتها این جلسات رسانه‌ای نمی‌شود. وگرنه من مثلاً گاهی سرزده به برخی […]

بیهق اندیشه/ خبرنگار سلام‌سربدار درباره حضور امام‌جمعه و نقش او در حل بحران‌ها مانند کم‌بود روغن، و نیز موضع‌گیری او در خصوص مسأله حقوق کارگران شهرداری پرسید.

امام جمعه سبزوار

 امام‌جمعه: کارگران شهرداری چندبار به دفتر من آمدند و به خود آقای شهردار هم تذکر داده‌ایم. منتها این جلسات رسانه‌ای نمی‌شود. وگرنه من مثلاً گاهی سرزده به برخی از مساجد می‌روم و مشکلات را بررسی می‌کنم. در رابطه با ماجرای نانوایی‌ها، چند بار به نانوایی رفتم.

 امام‌جمعه: ما مکرراً اصناف را به این‌جا (دفتر امام‌جمعه) آورده‌ایم و یکی از جلسات هم درباره توزیع روغن بود و آن‌جا از اداره صنعت، معدن و تجارت خواستیم این امر را به اصناف واگذار کند. این اتفاق افتاد و خیلی هم خوب شد.

 امام‌جمعه: یکی از بحران‌ها، مسأله کرونا است. در این خصوص ما برای گندزدایی و ضدعفونی معابر و نیز تأمین ماسک حمایت کردیم. بخش عظیمی از مصلای سبزوار را به واکسیناسیون اختصاص دادیم و سبزوار در این امر پیشتاز بود چون بعدتر در سطح کشوری چنین خواسته‌ای از ائمه جمعه مطرح شد.

 خبرنگار ایرنا پرسید آیا در جلسه‌ای که میان امامان جمعه غرب خراسان رضوی برگزار شده، امام‌جمعه سبزوار درباره اظهارنظر برخی هم‌تایانش درباره الحاق برخی شهرستان‌های منطقه به خراسان شمالی هم چیزی گفته‌است؟

 امام‌جمعه: در آن جلسه چیزی نگفتم اما به صورت خصوصی با امامان جمعه آن‌جا صحبت کردم و گفتم با توجه به رابطه‌ای که میان سبزوار و این شهرستان‌ها برقرار است بیان این سخنان از تریبون نمازجمعه مناسب نیست.

 خبرنگار ستاره شرق به اظهارنظر صریح امام‌جمعه در انتخابات شوراهای سال ۹۶ درباره خریدوفروش رأی اشاره کرد و پرسید چرا در انتخابات اخیر که حرف و حدیث‌ها در این باره بیش‌تر بود از تریبون نمازجمعه صدایی در این مورد شنیده نشد؟

 امام‌جمعه: کسانی‌که به انتخابات معترض بودند آمدند با من صحبت کردند و من هم به مسئولان مربوطه منعکس کردم. منتها آن مقدار مستندی که بتواند نتیجه انتخابات را تغییر دهد وجود نداشت. من از آن‌ها خواستم مستند بیاورند اما آن‌ها نیاوردند و برای همین دیگر پیگیری نکردم.

 خبرنگار ستاره شرق درباره فعالیت برخی افراد که تحصیلات و مدرک حوزوی ندارند در مساجد هم سؤال پرسید.

 امام‌جمعه: از امور مساجد به این‌جا آمدند و تذکرات لازم را به این افراد دادند. ما هم موافق نیستیم کسانی‌که تحصیلات حوزوی ندارند به هر فعالیتی در مساجد بپردازند. منتها افرادی هم هستند که تحصیلات حوزوی ندارند اما متدین‌اند. در رابطه با این افراد اشکالی ندارد مثلاً امامت نمازجماعت را به عهده بگیرند.

 خبرنگار ستاره شرق هم‌چنین درباره نتیجه اعتراض خبرنگاران به شیوه انتخاب نماینده ارباب جراید در شورای فرهنگ عمومی که ریاست آن به عهده امام‌جمعه است پرسید.

در این باره، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان که در جلسه حاضر بود توضیحاتی داد. رضا شجاع‌مقدم که دبیر شورای فرهنگ عمومی نیز هست گفت قانون به او این حق را داده که نماینده ارباب جراید را پیشنهاد دهد و با رأی اکثریت اعضای شورا فرد موردنظر به آن عنوان معرفی شود.

او گفت در این خصوص روند قانونی طی شده و قانون نگفته برای انتخاب نماینده ارباب جراید باید انتخابات برگزار کرد اما به نظر خبرنگاران توجه می‌کند و وقتی شدت همه‌گیری کاهش یافت، جلسه‌ای با خبرنگاران برای تصمیم‌گیری در این خصوص برگزار خواهد نمود.

حجت‌الاسلام مقیسه، در بخشی از سخنانش نیز تأکید کرد که در دسترس مردم است و محصور در دفترش نیست و با مردم درباره مشکلات‌شان در جاهای مختلف صحبت می‌کند./ گزارش از موسی‌الرضا وثوق

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید