انتصاب اولین زن به عنوان رئیس شعبه بانک در سبزوار
بیهق اندیشه/در روزهای گذشته، برای نخستین بار در سبزوار، یک زن بهعنوان رئیس شعبه بانک منصوب شد. بهاره صانعی، مدیریست که سرپرست بانک ملت در سبزوار میگوید شایستگی این کار را داشته و تا کنون، از کار او راضی بودهاست. بهاره صانعی، از ۲۰ سالگی، کارمند بانک بوده و ۲۰ سال سابقه خدمت دارد. او […]
بیهق اندیشه/در روزهای گذشته، برای نخستین بار در سبزوار، یک زن بهعنوان رئیس شعبه بانک منصوب شد. بهاره صانعی، مدیریست که سرپرست بانک ملت در سبزوار میگوید شایستگی این کار را داشته و تا کنون، از کار او راضی بودهاست.
بهاره صانعی، از ۲۰ سالگی، کارمند بانک بوده و ۲۰ سال سابقه خدمت دارد. او ۱۰ سال در بخش اعتبارات بانک ملت کار کرده؛ یک سال، معاون شعبه بوده و حالا بهعنوان رئیس شعبه میدان شهید بهشتی بانک ملت معرفی شدهاست.
صانعی در گفتوگو با خبرنگار عصرسبزوار میگوید در شهرستانها «دید بستهای» نسبت به زنان وجود دارد و بسیاری گمان میکنند زنان به اندازه مردها، برای مدیریت در عرصه اجرا توانمند نیستند در حالیکه به گفته او، بسیاری از زنان، توان بیشتری برای برنامهریزی و مدیریت نسبت به همتایان مرد خود دارند.
بهاره صانعی در این باره توضیح میدهد: «در استان، طی یک سال اخیر، چند خانم بهعنوان مدیر حوزه و رئیس شعبه منصوب شدهاند و این افراد جزء مدیران ارشد و برتر خراسان رضوی هستند. این نشان میدهد خانمها از نظر توان مدیریتی، چیزی کم از آقایان ندارند.»
این مسئول سبزواری میگوید «شانس آورده» که با مدیری مانند عباس خیرآبادی کار میکردهاست وگرنه زنانی را میشناسد که به گفته خودش از او بهتر بودهاند و هیچ منصبی به آنها پیشنهاد نشدهاست. با این حال، او ابراز امیدواری کرد اعتماد به زنان در سبزوار افزایش پیدا کند و نیز اطمینان داد که در این صورت «میتوان مدیریت قویای از خانمها دید و کارها خیلی بهتر پیش خواهد رفت».
اما عباس خیرآبادی، سرپرست بانک ملت سبزوار، که این انتصاب را انجام داده، به عصرسبزوار درباره علت گزینش بهاره صانعی گفت: «خانم صانعی در بخش اعتبارات شعبه مرکزی بانک ملت سبزوار کار میکرد. قسمت اعتبارات این شعبه، یکی از سنگینترین بخشها است و نیازمند فردیست که با حوصله باشد، جواب ارباب رجوع را به درستی بدهد و بالاخره، حجم کار بسیار بالایی را میطلبد. بر اساس شناختی که از خانم صانعی داشتم و کاراییای که ایشان داشت، این انتخاب انجام شد.»
در زمانهای که جهان، برابری و رفع تبعیض علیه زنان را بهعنوان یک ارزش انسانی پذیرفته، و در جامعه ما کماکان گرایشهای مردسالارانه و زنستیزانه طرفدار دارند، به نظر میرسد اقداماتی از این دست، به رفع نگاه تبعیضآمیز، و ظهور و بروز فرصتهای بیشتر برای زنان کمک شایانی خواهد کرد.